Anda Nak Kuruskan Badan Tapi Nak Makan Banyak?

Program Meal Plan Disediakan Mengikut Keperluan Badan Anda. Percaya Tak Yang Anda Boleh Kurus dan Sihat Tanpa Perlu Berlapar? Makan, Makan, Makan dan Kurus!

Jom Kurus Sekarang
Dah ramai tau kurus dan sihat dengan program ni. Anda bila lagi? Jangan risau, kalau dah ada penyakit pun kami boleh bantu.

Jom kuruskan badan tapi boleh makan banyak dengan Personalized Meal Plan khas untuk anda!

Kami fokus untuk membakar lemak anda, dan pada masa yang sama membantu anda untuk menaikkan otot anda - semua dengan cara yang sihat. Anda tidak perlu membeli sebarang supplemen dalam program ini.

Bakar lemak anda, bukan otot anda!

Tahukah anda, bila anda berlapar untuk kuruskan badan, anda sebenarnya kehilangan lebih banyak otot dari lemak? Bukan sahaja anda akan kehilangan otot, malah metabolism anda juga akan terganggu.

Personalized Meal Plan Program akan membantu anda membakar lemak dengan lebih efisien disamping membina otot anda supaya anda lebih sihat, kuat dan cantik / kacak!

Anda sihat? Atau adakah anda ada penyakit seperti kencing manis atau darah tinggi?

Jangan risau, Program Meal Plan ni memang akan disesuaikan dengan kesihatan dan komposisi badan anda! Ada dietitian yang akan bantu menyediakan Meal Plan terbaik untuk anda.

Program Meal Plan anda tidak akan serupa dengan orang lain. Anda akan makan apa yang badan anda perlukan sepanjang program ini. Anda tak perlu lagi berlapar dan tak perlu lagi pening kepala macam mana nak kurus.

Ada Coach yang akan bantu dan monitor anda!

Dalam program ini, ada Coach yang akan bantu dan monitor anda sepanjang program bagi memastikan anda mencapai target anda.

Selain itu, ada juga group membawang a.k.a. moral support yang sama-sama kita share resepi, progress dan motivasi antara satu sama lain untuk kita kurus bersama-sama (Tapi sentiasa makan banyak makanan sedap-sedap)!

Apa kata peserta program?

Ha, kami faham, mungkin susah nak percaya kan bila makan makan makan kurus. Jom tengok apa feedback peserta program ni =)

Apa lagi? Jomlah makan makan makan kurus!

Isi borang di bawah dan kami akan hubungi anda untuk aturkan temujanji.

...atau klik sini untuk terus Whatsapp kami sekarang!
Jangan risau, apa-apa pun boleh bincang dulu sebelum decide nak join program ni ke tak nak.
Sepanjang tempoh PKP, konsultansi akan dijalankan secara online. Kami akan hubungi anda untuk aturkan temujanji.
© Copyright 2021 MakanMakanMakanKurus.com